Skip to main content

Kuntotutkimukset parvekkeille ja julkisivuille, nyt on juuri näiden aika..

Nyt on juurikin hyvä aika tilata meiltä tarjous betonirakenteiden kuntotutkimuksista. Käymme aina paikan päällä, ennen tarjouksen laatimista.

Kesän 2022 aikana ehditään hyvin tutkia betonirakenteiden tämän hetken kunto ja vältät kiireet syksyllä/talvella.

Olemme mielellämme avuksi juuri sinun hankkeessa.....alusta loppuun asti.

Nopeiten saat palvelua ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

  • Osumia: 1849

Kuntotutkimukset parvekkeille ja julkisivuille

Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijät!  Nyt olisi juuri oikea aika aloittaa hoitamaan kohteidenne asuinparveke/tuuletusparveke ja julkisivujen kuntotutkimukset ja niiden perusteella kattava hankesuunnittelu. Hyvissä ajoin tehty riittävä ja kattava kuntotutkimus on avain onnistuneeseen korjaushankkeeseen. Pelkillä visuaalisilla arvioilla ei voida korjaushanketta käynnistää.

Kuntotutkimus kannattaa aina tehdä ajoissa, jolloin vaurioitumista on mahdollista hidastaa huolto- ja suojaustoimenpiteillä. Kun vaurioita on selvästi nähtävillä, saatetaan olla jo kevyempien korjausten osalta myöhässä, jolloin kuntotutkimuksen toteuttamisella on jo kiire. Silmämääräisesti hyväkuntoisten julkisivujen kuntotutkimus suositellaan tehtäväksi lähtökohtaisesti seuraavan aikataulun mukaisesti (pois lukien rakentamisaikaisiin vastuisiin liittyvät tutkimukset): • ensimmäinen kuntotutkimus noin 15…20 vuotta valmistumisen jälkeen • kuntotutkimuksen päivitys noin 10 vuoden välein.
Lähde: TILAAJAN OHJE: MUURATTUJEN JA RAPATTUJEN JULKISIVUJEN KUNTOTUTKIMUS 2022

Meidän kauttamme hoituu koko prosessi aina ensimmäisestä tutustumiskäynnistä kohteessa kohti onnistunutta lopputulosta. Huolenpitomme kestää koko projektin ajan aina loppuun asti, jokainen työvaihe hoidetaan asiakaslähtöisesti, kunnioittaen jokaista tutkimaamme rakennusta ja niiden asukkaita.

Kuntotutkimus työt teemme satojen kohteiden kokemuksella ja kuntotutkijan FISE pätevyys kuuluu tietysti meidän osaamiseemme.

Ainoastaan yhteydenotto meihin (maili, nettilomake tai soitto) ja koko prosessi lähtee etenemään ammattilaisten käsissä luotettavasti ja selkeillä aikatauluilla. Tarjouksen saat sähköpostiisi aina yhden työpäivän aikana, isommat kokonaisuudet toki erikseen sovittaessa.

Ps. ”Ketjuttamalla” useamman (varsinkin naapuritalot) taloyhtiön saadaan selvästi säästöä kuntotutkimuskustannuksiin.

Voimme ylpeänä todeta, että meille juuri sinun kohteesi on aivan yhtä tärkeä kuin se on itse asukkaille/omistajille!

Kerron mielelläni lisää aiheesta.

Jari T Harju
+358 44 527 4100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RI (AMK)
Betoniasiantuntija
Betonirakenteiden kuntotutkija (FISE)
Rakennustyönvalvoja

  • Osumia: 1886